Sevdiğimiz şeyi herkese sevdirmeye; nefret ettiğimiz şeyden de herkesi soğutmaya çalışmak, hakikatte hırstan başka bir şey değildir.
Spinoza
» GÜNÜN FIKRASI
Ahmet Bey kör bir dilenciye, yanından her geçişte sadaka vermek adetindeydi. Günün birinde dilenciyi gazete okurken yakalamaz mı? -Aferin, kör olduğunuzu iddia ettiğiniz halde gazete okuyorsunuz ha! Sahte kör isyan etti.-Okuduğumu kim söylemiş, sadece resimlerine bakıyorum
Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı
» Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı
Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı
Muharrem ayına ve bu ayın ilk günü olan 30 Temmuz 2020 Cumartesi / 1 Muharrem 1444 Hicri Yılbaşına erişmenin sevincini ve mutluluğunu yaşıyacağız.
Bu vesileyle Muharrem ayının ve Hicrî 1444 senesinin ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam coğrafyası için; Sağlık, barış, huzur, mutluluk ve bereket dolu bir yıl olmasını dileriz.
Eyüp Rumeli Türkleri Derneği Yönetim Kurulu Adına Başkan Ayhan Uygur