Ana Sayfa  |   İletişim   |   Banka Hesap Numaraları   |  
Ana sayfaya gitmek için tıklayınız
 
» MENÜ
   ATATÜRK KÖŞESİ


   ÜYELİK FORMU


   YÖNETİM KURULU


   KADIN KOMİSYONU


   GENÇLİK KOMİSYONU


   KADIN KOMİSYONU GEZİLERİ


   FAALİYETLERİMİZ


   RUMELİ MÜZİKLERİ


   BALKANLAR


   GÖREV YAPMIŞ YÖNETİM KURULLARI


   DENETİM KURULU


   TÜZÜK


   E-DEVLET LİNKLERİ


 » ÜYE GİRİŞ BÖLÜMÜ
Kullanıcı Adınız :
 
Şifreniz :
 
             
Yeni Kayıt -  Şifremi Unuttum
 » EN SON VEFAT DUYURULARI
» 19.04.2024 / Saliha Gündoğdu Akman Vefat
» 17.03.2024 / Cüneyt Şengül Vefat
» 22.01.2024 / Arif Balta Vefat
» 20.01.2023 / Münevver Peşin Özen Vefat
» 19.12.2023 / Cemil Sürekoğlu
Tüm Vefat İlanları »»
 » HAFTANIN YAZISI
Hasan Yeniciler
» Değerli Üyelerimiz
Yazarın Tüm Yazıları »»
 » İLAN PANOSU
    İlanlara Bakın

İlan Ekleyin
 » ZİYARETÇİ DEFTERİ
    Defteri Okuyunuz

Deftere Yazınız
 » HAVA DURUMU
     
 » GÜZEL SÖZ
Dünyayı yönetenler, kalem, mürekkep ve kağıttır.
James Howell
 » GÜNÜN FIKRASI
Temel ve karısı Fadime geziye çıkmışlar. Motel diye bir levha görmüşler ve Fadime sormuş : -Otel oçey de motel neyun nesu olayi? Temel anında yapıştırmış. -Kaşık maşık gibi hani.
 

Eyupsultan Rumeli Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği-Herkese Teşekkür
 » ETKİNLİKLERİMİZ >>Herkese Teşekkür          
 

Herkese Teşekkür

 

Eyüp Rumeli Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Adına Açıklama yapan Ayhan Uygur Rumeli Camiası için çok önemli olan ve ilkini gerçekleştirdiğimiz 5-6-7-8- Aralık 2013 Fesane Tanıtım Etkinliklerinde emeği geçenlere yönetim kurulum adına şükranlarımı, saygılarımı, selamlarımı  sunuyorum herkes fazlasıyla elinden geleni yaptı nice birlikteliklere inşallah” dedi.

 

Eyüp Rumeli Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Komisyon Başkanı Filiz Yeniciler “Eyüp Rumeli Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak benim için ilk olan büyük bir organizasyon, Rumeli Camiası içinde ilkti, Yönetim Kurulumuz ve Kadın Komisyonu olarak yapılan bu çalışmanın da hakkını verdiğimize inanıyorum. Bütün emeği geçen arkadaşlarıma ve dostlarımıza katılanlara teşekkür ediyorum... Her gün bizlere yardım eden Derneğimizin Genç'lerine özel teşekkür ediyoruz”...dedi

 

Eyüp Rami Cuma Mahallesi Muhtarı Gürol Birkardeşler “Katılımcılığı ve paylaşımcılığı ile daima ön planda bulunan, başarılarını ve yılmazlığını hemen hemen platformda sergileyen Eyüp Rumeli Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sayın Ayhan UYGUR kardeşimi, yönetim kurulunu;Fırsat buldukça katılabildiğim muhtelif etkinliklerde gözlemleyebildiğim ve aldığım pozitif duyumlar kadarı ile aktif rol oynayan, faaliyetlerini daima gıpta ve takdirle takip ettiğim Kadın Komisyonu Başkanımız Sayın Filiz YENİCİLER'i ve emeği geçen tüm bayanlarımızı kutluyorum. Emeklerini koşulsuz sergilediler. Bu arada şunu da ifade etmeden geçemeyeceğim. Kadın Kolları eski Başkanımız Sayın Fulden DERİCİ'nin derneğimizin kurulduğu günden günümüze kadar olan süreç içeresinde ve bu üç günlük etkinlikte aktif ve yardımsever-girişimci beşeri ilişikleri güçlü kişiliği ile oralarda sürekli görmem beni ziyadesiyle bahtiyar etmiştir. Tüm herkesi acizene gönülden Tebrik ediyorum” dedi.

 

Eyüp Rumeli Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Eski Başkanı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Derici “Eyüp Rumeli Türkleri Derneği Yönetim Kurulu Adına Başkan Ayhan Uygur’u ve Kadın Komisyonu Yönetimi Adına Baskan Filiz Yenicileri ve emeği geçen tüm üye ve dostlarımıza TEŞEKKÜR EDERİM başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

 

 

 

 

 

 

 


  Okunma : 1336