Birşeyi gerçekten bilmek onu anlatmakla olur.
Socrates
» GÜNÜN FIKRASI
Birgün, Temel kamyon alir. Fakat ehliyeti yoktur.Kendine bir söför tutar ve yola çıkarlar. Bir kaç saat sonra kamyondan garip sesler gelir. Şoför Temel'e : -Kamyonun vitesi kırıldı, der. Temel sinirlenerek : -Tabiki kırılır! Yola çıktığımızden beri habire vitesle oynayı duraysun.
Dernek Üyemiz İhsan & Nurdan Çiftinin Mutlu Günü
» Dernek Üyemiz İhsan & Nurdan Çiftinin Mutlu Günü
Dernek Üyemiz İhsan & Nurdan Çiftinin Mutlu Günü
Eyüp Rumeli Türkleri Derneğimizin Üyesi Nurcan & İhsan’ın Düğünü Beyaz Gül Düğün salonunda yüzlerce dostlarının katılımı ile yalnız bırakmadı.
Eyüp Rumeli Türkleri Derneğimiz Başkanı Ayhan Uygur, Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Üyelerimizinde hazır bulunduğu programda; Nurcan & İhsan Çifti "Bu mutlu günümüze katılarak, telefon, fax ile arayıp yanımızda bulunan bizi yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza, dostlarımıza çok teşekkür ederiz; Rabbim cümlesine bu güzellikleri yaşatsın, cümlesini mesut etsin" dedi.