Ana Sayfa  |   İletişim   |   Banka Hesap Numaraları   |  
Ana sayfaya gitmek için tıklayınız
 
» MENÜ
   ATATÜRK KÖŞESİ


   ÜYELİK FORMU


   YÖNETİM KURULU


   KADIN KOMİSYONU


   GENÇLİK KOMİSYONU


   KADIN KOMİSYONU GEZİLERİ


   FAALİYETLERİMİZ


   RUMELİ MÜZİKLERİ


   BALKANLAR


   GÖREV YAPMIŞ YÖNETİM KURULLARI


   DENETİM KURULU


   TÜZÜK


   E-DEVLET LİNKLERİ


 » ÜYE GİRİŞ BÖLÜMÜ
Kullanıcı Adınız :
 
Şifreniz :
 
             
Yeni Kayıt -  Şifremi Unuttum
 » EN SON VEFAT DUYURULARI
» 10.05.2025 / Mahice Peşin Yıldırım Vefat
» 14.11.2024 / Aynur Özen Vefat
» *28.08.2024 / Abdül Bahri Altınay Vefat*
» 26.07.2024 / Hakkı Dönmez Vefat
» 22.07.2024 / Adem Çalışkan Vefat
Tüm Vefat İlanları »»
 » HAFTANIN YAZISI
Hasan Yeniciler
» Değerli Üyelerimiz
Yazarın Tüm Yazıları »»
 » İLAN PANOSU
    İlanlara Bakın

İlan Ekleyin
 » ZİYARETÇİ DEFTERİ
    Defteri Okuyunuz

Deftere Yazınız
 » HAVA DURUMU
     
 » GÜZEL SÖZ
Eğitimin insanı bozmaması yetmez, daha iyiden yana değiştirmesi gerekir
Montaigne
 » GÜNÜN FIKRASI
Temel ve karısı Fadime geziye çıkmışlar. Motel diye bir levha görmüşler ve Fadime sormuş : -Otel oçey de motel neyun nesu olayi? Temel anında yapıştırmış. -Kaşık maşık gibi hani.
 

Vekilden Ziyaret
» Vekilden Ziyaret

İstanbul Milletvekili, Gülay Vatansever Dalyan, Rumeli Balkan Federasyonumuzu ziyaret etti.

İstanbul Milletvekili , Gülay Vatansever Dalyan'ı, Rumeli Balkan Federasyon Başkanımız Ayhan Bölükbaşı, Şani Serbest, Ayhan Bölükbaşı ile bir süre sohbet eden Sayın Dalyan istanbula geldiğinde ziyaretler yaptığını program aksaklığından dolayı geciken Federasyon ziyaretinden dolayı özür diledi fakat federasyonda olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Milletvekili Gülay Vatansever Dalyan ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, "Federasyon Üyesi derneklerin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve yönetim kurulu üyelerinin yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik etti". 


Başkan Ayhan Bölükbaşı ise yaptığı ziyaret dolayısıyla Gülay Vatansever Dalyan`a teşekkür etti ve bölge milletvekili olarak Gülay Vatansever Dalyan`ın Federasyonumuzun Ankara`da tanıtımında, sorunların çözümü konusunda yerinde araştırma ve incelemelerde bulunmasının son derece önemli olduğuna, Vekilimizin Ankara'da temsilinden bir hemşeri olarak onur ve gurur duyduğumuzu belirterek, Bölgenin ve Derneklerin belli başlı sorunları olan vatandaşlık, mülkiyet hakkı, sosyal ilişkiler konularda çözüm bekleyen sorunları dile getirdi. 


Sayın Gülay Dalyan "Başbakanımızın Sivil Toplum Kuruluşların fikirlerini çok önemsediğini katkılarının beklediğini belirtti ve sorunlarını çözmek için gereken girişimleri yapacağını, kurumlar arası aracılık görevini yapmak ve bu tür ziyaretleri sık sık devam ettireceğini dile getirdi". 

 

eyüp RUMELİ haber 


  |   12.06.2012  |   | Okunma : 1288 |   |Bu Haberi Yazdır|    Haberi Facebookta paylaşmak için tıklayınız