Gül sunan bir elde daima bir miktar gül kokusu kalır.
Çin atasözü
» GÜNÜN FIKRASI
Ahmet Bey kör bir dilenciye, yanından her geçişte sadaka vermek adetindeydi. Günün birinde dilenciyi gazete okurken yakalamaz mı? -Aferin, kör olduğunuzu iddia ettiğiniz halde gazete okuyorsunuz ha! Sahte kör isyan etti.-Okuduğumu kim söylemiş, sadece resimlerine bakıyorum
Eyüp Rumeli Türkleri Derneği Kadınlarımız Yeni Yıla Erkenden Merhaba Dedi
» Eyüp Rumeli Türkleri Derneği Kadınlarımız Yeni Yıla Erkenden Merhaba Dedi
Eyüp Rumeli Türkleri Derneği Kadınlarımız Yeni Yıla Erkenden Merhaba Dedi
Eyüp Rumeli Türkleri Derneği Kadın Komisyonumuz Üyelerimız, Dostlar ve tüm sevdikleri ile beraber Yeni bir yılı karşılama heyecanını hep birlikte yaşadı, ve Şişhanede bulunan sultanlara layık DAR’U SULTAN GALATA HOTEL’İN Teras katında galata kulesı ve haliç manzarası ile güzel bir gece ‘Yeni Yıl Karşılama Partisini’ programla kutlandı. Kutlamaya Dernek üyesi ve Gönüllüsü Bayanlarla ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.
Kokteylin açılış konuşmasını yapan Eyüp Rumeli Türkleri Derneği Kadın Komisyon Başkanı Filiz Yeniciler “Yeni yılın dünyamıza ve ülkemize barış, mutluluk, huzur, bereket getirmesini diliyorum” dedi. “2016 da Eyüp Rumeli Türkleri Derneği Kadın Komisyonumuz için yapacağı çalışmalarda başarılar diledi, emeği geçenlere, katılım sağlayanlara teşekkür ederim” dedi.